Što su kampanje?

Uvod

Iako je projekt PitajPetru započeo kao rad jedne osobe, cilj nam je stvoriti zajednicu i punopravno uključiti i druge ljude u rad stranice.

Da bi to uspjeli u pravilu je potrebno licenciranje nekog softverskog dodatka ili plaćanje mjesečnog servisa ili podmirenje nekog sličnog troška. Dakle, u pravilu su potrebna financijska sredstva!

Kampanje su način na koji ćemo donacijama pokušati prikupiti sredstva za proširenje mogućnosti stranice!

Za što se skupljaju novci?

Za početak smo zamislili dvije kampanje kojima je prvenstveno cilj okupiti još ljudi koji bi htjeli stvarati sadržaj, te poboljšati mogućnosti kojima je sadržaj moguće konzumirati!

Financiranjem kampanje za instrukcije i događaje bi dopustili drugim ljudima da se prijave na stranicu kao instruktori i organiziraju edukacijske događaje ili osobne instrukcije!

Uspješnom kampanjom za tutoriale bi omogućili drugima izradu video i ostalih vrsta tutoriala, kvizova i pomoćnih sadržaja koje je moguće konzumirati kad gledatelju paše (on-demand)!

Osim pripremnih kampanja pripremili smo i anketu kojom možeš odrediti stavke koju su ti bitne za rad stranice! U slučaju da su pripremne kampanje promašene i ne odgovaraju zahtjevima posjetitelja, zatvorit ćemo ih i koncentrirati se na ono što se traži!

Anketu možeš naći na glavnoj stranici za kampanje, a i na dnu ovog posta! Treba nekoliko sekundi da se popuni, a od velike nam je pomoći, pa bi cijenili da ju popuniš!

Što dobijem donacijom?

Ljude koji pomažu u izgradnji stranice ćemo posebno zabilježiti.

Osim prigodnih značaka, visokog prioriteta u zahtjevima, pogodnostima i popustima u trenutnim i budućim sadržajima, donori ostaju i vječno zabilježeni na našem zidu donora (osim onih koji žele ostati anonimni).

Što sljedeće?

Ako smo te zainteresirali, koji je sljedeći korak?

Na posebnoj stranici za kampanje možeš naći ostale informacije, od kampanja koje su trenutno u tijeku, vrsta nagradi, uputa kako možeš pridonijeti, itd.

Imaš li minutu vremena možeš ispuniti i donju anketu!

Anketa

Anketa za feature stranice

Odgovori